1987-2022. 35 anys no són fruit de la casualitat

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

1987-2022. 35 anys no són fruit de la casualitat

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 19 Enero 2022
Tags: aniversaria35anyssince1987

A Clean & Iron Service no són només 35 anys d'experiència al sector, sinó també 12.600 dies oferint serveis de neteja dignes i professionals.

Quan parlem de dignitat no parlem únicament de la prestació del servei, també parlem de la dignitat de la nostra feina i directament del treball dels nostres col·laboradors.

Serveis de neteja a Barcelona

La dignitat no només s'aconsegueix creient fermament que fem un servei gairebé imprescindible per a la nostra societat, sinó que sabem perfectament que aquest servei respon a una formació molt detallada de les metodologies de treball.


Serveis de neteja a Barcelona

Per poder oferir un servei Clean & Iron Service calen no menys de 12 hores de formació i reciclatges periòdics, estudiant i implementant noves tècniques de neteja i l'aplicació de nous productes.


35 anys d'experiència significa conéixer perfectament les necessitats dels nostres clients, per poder aportar la millor solució al seu problema amb el millor i més format personal del sector.

Sense secrets, només feina, constància i il·lusió per millorar dia a dia i oferir el millor servei de neteja del sector i estar orgullosos de fer-ho.



No sabem els reptes que ens donara el futur segur que seran molts, però el que si tenim clar és que nosaltres continuarem oferint el millor de nosaltres mateixos i els millors serveis de neteja i esperem poder comptar amb vosaltres en aquesta aventura. Ens veiem els pròxims 35 anys.



Vols conèixer la veritable història de Clean & Iron?
Albert Daina

Vols conèixer el Storytelling de Clean & Iron?
L'història d'Hernest Muligan i el seu univers



Regreso al contenido