Arriba setembre Rutina o Oportunitat? I tu què has pensat?

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Arriba setembre Rutina o Oportunitat? I tu què has pensat?

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Arriba setembre i amb el nou mes arriben de nou les rutines o potser noves oportunitats.

per a moltes persones setembre és el veritable primer mes de l'any, perquè després de les vacances més llargues és quan comencem de nou amb l'activitat laboral.

Ara és el moment
Durant les vacances a part de gaudir del clima, l'oci o la família, sense cap mena de dubte també hem pensat en la tornada a la normalitat i moltíssims de nosaltres hem fantasiejat amb el fet de canviar el curs de la nostra vida. D'afrontar nous reptes i nous objectius.

Aquí et donem alguns consells perquè portis a bon port aquests nous objectius

Decidir què vols canviar: Sigues objectiu i realista en els teus desitjos i valora molt acuradament que implica aquests canvis, perquè deixi de ser un objectiu i sigui una realitat.

Tenir un pla: Elabora un pla minuciós amb calendari inclòs, que tingui en compte totes les fases de l'objectiu.

Temps: Planifica el temps que hauràs de dedicar per portar a bon port el teu objectiu, canvi o nou horitzó.

Simplifica: Per defecte humà sempre tenim tendència a complicar les coses, pensa en fred i extreu el realment important. Et serà molt més fàcil aplicar conceptes bàsics que no complicats.

Positiva: Davant de la majoria de situacions, tens dues possibilitats, positivar o negativitzar. Positivar és gratuït i beneficiós per al nostre dia a dia. Afronta la vida amb optimisme i veuras els resultats.

Noves oportunitats

I com a últim consell recordar-te que si vols canviar la teva vida i provar de ser el teu propi cap, contacta amb nosaltres a cleancentral@cleanron.com i sol·lícita informació de les nostres franquícies Clean & Iron Service. Som líders en serveis de neteja de qualitat a domicili des de 1987.

Clean and Iron Service



Regreso al contenido