Cap a on va el consum després del covid19?

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Cap a on va el consum després del covid19?

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 4 Agosto 2021
Tags: elconsumdespresdelcovidhabitsnousdeconsumnovesmodalitatsdeconsumelconsumirielcovid
La majoria d'aquests nous hàbits responen lògicament al període de confinament que vam viure durant l'hivern 2020 i de la comoditat que va suposar per a l'usuari aquests serveis.

Clean & Iron Serveis de neteja de qualitat a domicili
Temps d'espera menors:
El consumidor s'ha acostumat a mirar i informar-se abans d'actuar i les esperes en botigues, però sobretot en entitats oficials, oficines bancàries, etc. es veuran reduïdes per la necessitat de reservar la visita abans de fer el desplaçament. Serà doncs una normalitat sol·licitar hora abans d'anar a fer una gestió.

empresa pet friendly
Menjar sa:
L'hàbit de cuinar a casa i redescobrir que no és tan difícil, condicionés un auge en consumir menjar més sana i natural.

Durant el confinament moltes famílies van redescobrir el plaer d'elaborar a casa els nostres propis aliments i de la necessitat de buscar un menjar més sa.

La compra d'electrodomèstics és tret durant el confinament, màquines d'elaborar Pa, Robots de cuina, etc. Una dada que confirma aquesta tendència és l'augment en la venda de llibres de cuina.

Serveis de cleaners
La por i la desconfiança en comprar per internet:
Durant el confinament no només vam comprar electrònica, llibres i jocs, sinó que vam perdre la por a comprar menjar i productes frescos. Totes les marques, grans i petites van remodelar la seva distribució per poder vendre per internet tot el seu catàleg de productes. Amb la gran comoditat que això comporta per al consumidor.

Empresa de neteja a barcelona
Comerç de proximitat:
Ara ja sabem que comprar a la botiga de barri és molt pràctic i no ens obliga a comprar grans quantitats, amb el perill que el menjar acabi a les escombraries. I a més aquests comerços han incrementat la seva oferta de manera exponencial.

www.sosclean.com
Pagaments en efectiu:
La por al contagi ha fet que absolutament tots els sectors facilitin i acceptin el pagament amb targeta o mitjà electrònic.

Seguin la mateixa tendència un gran nombre d'empreses tecnològiques ofereixen aplicacions per pagar i fer transferències amb uns costos molt més reduïts que les entitats bancàries tradicionals. En aquest aspecte la pandèmia ha accelerat de manera exponencial l'ús del pagament electrònic per sobre de l'efectiu.

Serveis de neteja per restaurants
Restauració i serveis:
Un percentatge molt elevat de restaurants van implementar el servei de menjar a domicili, així doncs hem descobert que menjar al nostre restaurant favorit ja no requereix anar físicament al local, sinó que amb reservar per internet el menjar aquesta arriba a la nostra casa sense cap contratemps.

Organització i neteja de la teva llar
Els serveis a domicili com ara el de la neteja estan tenint la seva època daurada. Durant el confinament aquest sector ja va demostrar una gran implicació i adaptació en poder oferir un servei segur i molt necessari. I moltes persones van descobrir la facilitat i comoditat d'aquest tipus de serveis.

De la redacció de Clean and Iron Expansió. Serveis de neteja a domicili de qualitat. www.cleaniron.net



Regreso al contenido