Com netejar un matalás

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Com netejar un matalás

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 9 Mayo 2022
Tags: netejamatalásdesinfecciódematalás
Molts són els clients de Clean & Iron Service que ens pregunten com netejar i desinfectar el matalàs de casa, així doncs en aquest article us brindem uns consells que segur seran de l'interès de molts lectors.

Neteja i desinfecció

El matalàs juntament amb el coixí, són els elements principals per assegurar-nos un bon descans nocturn. La seva neteja i desinfecció també és molt important per mantenir un bon nivell d'higiene i prevenir al·lèrgies i possibles infeccions.

Si és habitual ventilar el nostre dormitori cada dia i canviar la roba de llit un cop per setmana, també hem de netejar i desinfectar regularment el matalàs per eliminar males olors, taques, pols i acumulació d'àcars.

Neteja a domicili de qualitat

Si no és així, podem tenir seriosos problemes d'al·lèrgies, picors i, en definitiva, un mal descans.

És aconsellable que cada tres mesos netegem i desinfectem el nostre matalàs.


Com netejar i desinfectar el nostre matalàs?

En primer lloc, hem d'aspirar la totalitat del nostre matalàs de manera generosa, per naturalesa la nostra pell es regenera diàriament i les seves escates es dipositen diàriament als llençols i matalàs.

35 anys al costat dels nostres clients.

És molt natural que quan fem una aspiració acurada del nostre matalàs, aparegui molta pols blanca, aquesta pols blanca són els residus de la nostra pell, brou de cultiu perfecte per a la supervivència dels àcars.

És, per tant, molt important aspirar profundament els dos costats del matalàs.

Si volem eliminar taques (Suor, sang, orina, etc.) o simplement netejar profundament el nostre matalàs. La millor solució és utilitzar un netejador enzimàtic dus comercial, el podem trobar en qualsevol comerç especialitzat.

www.sosclean.com

També podríem fer servir una solució a base d'aigua freda i aigua oxigenada. Aplicarem el producte o la solució amb un drap net i fregarem enèrgicament, també ens podem ajudar amb un petit raspall.

Després esbandirem amb un drap amarat en aigua neta. Deixarem assecar uns 10 minuts.

En acabat empolvorarem la zona amb bicarbonat sòdic i deixarem actuar un parell d'hores. Això ens ajudarà a eliminar la humitat restant i desodoritzar tot el matalàs.

Serveis de neteja a Barcelona

Passat aquest temps aspirarem la zona per eliminar les restes de bicarbonat i per acabar polvoritzarem un desinfectant de teixits.

El desinfectant de teixits també el podem aconseguir a qualsevol botiga especialitzada. Si disposem d'una "vaporeta" també la podem fer servir en lloc del desinfectant de teixits.

www.sosclean.com

Si la nostra idea és netejar completament el matalàs podem aplicar aquest protocol directament a les dues cares del matalàs.

Després podem deixar assecar i airejar tranquil·lament el nostre matalàs un parell d'hores més.

Amb aquest protocol gaudirem d'un matalàs net i perfectament desinfectat.
www.sosclean.com

Per a tot això Clean & Iron Service. Neteja de qualitat a domicili des de 1987. Sempre amb personal propi i els productes de neteja i desplaçament inclosos a les nostres tarifes.

Sense sorpreses de darrer moment.

A www.cleaniron.net trobareu tota la informació dels nostres serveis de neteja.

I si necessiteu un servei urgent, podeu comprar directament les vostres hores de neteja a www.sosclean.com




Regreso al contenido