Com tenir més temps lliure i ser més productiu a la teva vida personal i professional.

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Com tenir més temps lliure i ser més productiu a la teva vida personal i professional.

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service

Saber delegar:
Delegar és un art, sens dubte. Poques persones saben delegar amb bones condicions, tenir idees és una cosa i portar-les a bon terme és un altre, poques vegades visualitzem el recurs de temps que requereix una nova activitat o iniciativa i voler-ho fer tot nosaltres mateixos és un acte reflex.

DELEGAR ES ADMETRE QUE LES COSES ES PODEM FER D'UNA ALTRA MANERA

Això és aplicable a la vida laboral, però també a la de casa nostra, repartir les feines i responsabilitats ens ajudarà a portar la vida més tranquil·lament. Saber delegar és tenir clar que les coses potser no es faran com nosaltres pensem o creiem, això no obstant, es faran. I segurament a poc a poc reconeixeràs que les coses surten igual de bé o d'altra manera.

de la idea al negoci www.albertdaina.com

Aprén realment a desconnectar:
No per estar sempre connectat les coses són millors o et perdràs alguna cosa, una bona organització i sobretot una bona higiene mental ens permetrà gaudir millor i molt més intensament dels nostres moments de lleure i de feina.

DESCONECTAR MILLORA LA QUALITAT DE VIDA

La nostra addicció a les xarxes ens fa perdre molts moments afins als nostres amics i familiars. Per difícil que et sembli estableix rutines per deixar el teu mòbil de costat, al principi et serà difícil, tanmateix si ho aconsegueixes t'adonaràs del munt de temps que perds mirant la petita pantalla. Força't a parlar, a preguntar a dialogar amb els teus interlocutors "passant" una mica del mòbil.

Implementa noves rutines com per exemple: dissabte al matí no toco el mòbil, dedico trenta minuts a la lectura cada dia, etc.

Constància i organització es el secret del exit

El que és perfecte no existeix:
Moltes grans empreses i marques no esperen a tenir tot el procés perfecte per començar a vendre o oferir el seu servei, de mica en mica les coses prenen el seu rumb i troben el seu ordre.

No pretenguis que tot funcioni a la primera, dona-li i dona't sempre un marge de temps.

LA PERFECCIÓ NO EXISTEIX, UNA ALTRA COSA ÉS BUSCAR-LA

Si no t'estressaràs segur. Rapidesa no sol anar de la mà de qualitat, aprén que tot requereix el seu temps per a un bon desenvolupament i un bon final.

I aprén que tot, absolutament tot és millorable, cerca l'equilibri, més que la perfecció, això si sempre intenta millorar, amb constància i tranquil·litat.

Prioritza:
Els mètodes de tota la vida funcionen i per alguna cosa deu ser. Fes-te una llista amb les tasques i prioritats i titlla a mesura que les facis, millor tres cada dia que no sis amb presses i de qualsevol manera.

Millor acabar el dia quan estigues cansat que no quan acabis amb la teua llista (les tasques sortiran molt millor amb ganes i il·lusió, que amb ganes d'acabar el dia).


SABER DIR NO ET SERÀ DE MOLTA UTILITAT

Saber dir que NO et serà de molta utilitat per ser més productiu, si una cosa no t'interessa no donis voltes al tema i sobretot no busquis l'aprovació dels altres per decidir-te.

Saber dir NO t'estalviara molt de temps i algun disgust o decepció.


Conclusió:
Organització i constància seran els teus dos ingredients principals per a gairebé tot a la vida. No oblidis que les persones més reeixides disposen de les mateixes 24 hores al dia que tu, les coses que facis amb elles depenen únicament de tu i si ets organitzat hi haurà temps per a tot.

Un bon equilibri mental respon a la regla de 8 hores per treballar, 8 hores per gaudir i 8 hores per dormir.

Més consells a


Consells esponsoritzats per Clean & Iron Service. Serveis de neteja a domicili de qualitat www.cleaniron.net i Alpematic Experiències olfactives. www.alpematic.com



Regreso al contenido