Consells imprescindibles per a la tornada a l'escola

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Consells imprescindibles per a la tornada a l'escola

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 2 Septiembre 2021
Tags: tornadaal'escolatornadaalcoletornadaalanormalitat
Neteja a domicili
Consells imprescindibles per a la tornada a l'escola

Horaris normalitzats
Amb l'estiu arriben les poques obligacions i com no el relaxament d'horaris. A principis de setembre o en els últims dies d'agost hem de començar a habituar el nostre cos i el dels nostres fills a les noves rutines horàries.

Així el primer dia d'escola no serà tan "Dur" en aquest aspecte. De mica en mica hem d'anar adaptant l'hora de ficar al llit nostres fills. Els dies comencen a escurçar-se i hem d'aprofitar per adaptar el nostre cicle vital.


Noves obligacions
Pensa en les despeses escolars abans que aquests arribin, una bona planificació ens permetrà afrontar la "pujada" de setembre amb millors condicions. Elaborar un pressupost amb totes les despeses et serà molt interessant. Ja saps que a part dels costos escolars, setembre és un mes de nous reptes, gimnasos, col·leccions, etc.
Et serà de molta utilitat pensar en aquestes despeses abans que arribin.

Roba
Durant l'estiu els nens han crescut, no esperis doncs aprofitar molta roba d'hivern, anticipa't i no esperis a l'últim moment. De la mateixa manera per al material escolar no esperis a l'últim moment, ni per preu ni per existències. Si els teus fills necessiten uniforme, calcula un temps prudencial per provar-los i si cal fer arreglaments. De la mateixa manera pensa a marcar les peces si no vols disgustos.
Empresa de neteja a Barcelona

Llibres i material escolar
Estoigs, llapis, material escolar, carteres, motxilles, etc. No esperis a l'últim moment per verificar si estan en condicions els de l'any anterior. Segur que t'emportes sorpreses.

Anticipa la compra d'aquest material si no et vols quedar sense la cartera que li agrada al teu fill. En aquest apartat sigues curós en trobar un bon producte que sigui còmode i robust.

Per als llibres si pots recuperar llibres de segona mà, molt millor serà una bona iniciativa mediambiental i et farà estalviar diners.

Neteja a domicili a Barcelona

Planificació
De la mateixa manera que t'hem recomanat fer un pressupost per a les despeses, també és molt important planificar les activitats dels teus fills, per no sobrecarregar els seus dies.

No caiguis en la temptació d'apuntar al teu fill a tot el que et passi pel cap, Música, Alemany, Anglès, Art dramàtic, judo, futbol, ​​etc. No et deixis portar per esnobismes.

Poder tenir temps lliure per jugar també s'hauria de valorar com una activitat. No oblidem que els nens necessiten socialitzar-se fora d'activitats programades.

Millor, buscar temps lliure per compartir amb el teu fill, que no pensar que ets un bon pare per apuntar al teu fill en moltes activitats. No caiguis en aquest parany.

De la mateixa manera no oblidis les revisions mèdiques dels teus fills. L'ideal seria poder fer una revisió mèdica als nostres fills abans de començar el curs escolar, sobretot oftalmològicament parlant.

Serveis de neteja a domicili Clean & Iron
Informa't
No deixis per més endavant conèixer amb detall la situació de l'escola. Visita-la i mira amb detall enllaços i rutes. Per a l'anada i sobretot per la tornada de l'escola dels teus fills.

Conèixer bé i amb temps la nova ubicació de centre escolar, t'ajudara a planificar amb temps el desplaçament dels teus fills i les seves possibles activitats extraescolars.

De la mateixa manera intenta conèixer abans als professors. Una bona comunicació amb els professors ajuda a crear un bon ambient de treball entre pares, professors i alumnes.

Tranquil·litat

Afrontar la tornada a escola amb tranquil·litat t'ajuda a planificar amb bones condicions totes les novetats i canvis. Els teus fills també t'ho agrairan i els donaràs un bon exemple de ser una persona organitzada. No et deixis portar per les presses i l'estrès, no serveix per a res. Planificar amb temps és la millor eina contra les presses i l'estrès.

De la mateixa manera si vols contractar una empresa de neteja a domicili perquè t'ajudi en les teves tasques domèstiques, no oblidis reservar amb temps a la teva agència Clean & Iron més propera. Més informació a www.cleaniron.net i si ja vols comprar hores ho pots fer directament a www.sosclean.com

Reserva el teu servei de neteja a www.sosclean.com



Regreso al contenido