l'Estiu es un bon moment per netejar i sanejar la teva casa

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

l'Estiu es un bon moment per netejar i sanejar la teva casa

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 16 Agosto 2021
Tags: netejaestiucleanersbarcelonaempresadenetejaserveisdenetejacleaniron
Serveis de neteja Clean and Iron Service. Des de 1987

La neteja de la casa no és gens desitjable i menys amb aquesta calor i molt menys en període de vacances, però com en moltes altres coses resulta que ara és un molt bon moment, per netejar i sanejar la teva casa.

L'estiu és període de vacances de descans de relaxació no de treball, però resulta que és, un molt bon moment per posar en condicions la teva llar i això per diferents raons.


LA CALOR AFAVOREIX EL SECATGE DE TERRES, CORTINES I SOFÀS

La primera el clima, terres, cortines, sofàs i tot el que netegem s'asseca superràpid gràcies al bon temps.

Les finestres poden estar obertes de bat a bat, per reciclar tot l'aire de la casa.

A més com moltíssima gent està de vacances el trànsit urbà està sota mínims, per la qual cosa l'aire rarament estarà tan net com ara.

Moment per netejar i sanejar a fons perquè molts membres de la família estan de vacances, moment ideal per aixecar llits i armaris i sanejar a fons.

També és un bon moment per redecorar la casa, canviar els mobles de lloc, oferir una nova imatge per a l'entrada de setembre, sempre ajuda a afrontar la nova temporada amb esperit renovat.

Si voleu afrontar amb nous aires la volta a la normalitat, que millor que amb un ambient, net, sanejat i amb un toc de novetat.

Si tens mascotes aprofita per netejar a fons la seva "caseta" o fins i tot renovar-la.

Serveis de neteja de confiança
Cuina: neteja a fons, aprofita per sanejar el teu frigorífic i prendre nous hàbits d'organització. Mira el rebost i elimina coses innecessàries, si has de tirar llaunes i conserves, mira que realment estiguin malament, ja saps que moltes dates de caducitat no respon realment a què els aliments estiguin en males condicions.

Les pastes per data de caducitat que tinguin, poden durar molts anys i les conserves també.

Reorganitza el teu rebost per poder ficar en rellevància aliments oblidats en fons d'armaris.

Banys: Sanejarem tots aquests productes que anem emmagatzemant i que per diferents raons no utilitzem, menys és més i guanyaràs en espai i ambient.

Habitacions: A part de la roba de llit que també has de renovar, posa't a fons amb els armaris, tots tenim peces que no fem servir i que ens ocupen per no dir també que ens saturen els nostres armaris.

La roba que no has utilitzat durant molt de temps, regala-la a organitzacions especialitzades. I sobretot allibera els armaris, guanyaràs amb espai i amb tranquil·litat espiritual en veure-ho tot ordenat.

Saló: Aprofita per moure mobles i canviar una mica la teva decoració. Moltes vegades el sol fet de moure sofàs, quadres i retrats et donarà una nova perspectiva de la teva llar.
Els canvis sempre són interessants.

A tot això, no oblidarem que el mes d'agost, amb la calor, les vacances, etc. és difícil moltes vegades trobar les ganes i la motivació per realitzar tota aquesta neteja i organització.

Noi Clean and Iron Service

Doncs no oblidis que a les agències Clean & Iron Service no fem vacances a l'estiu, precisament per posar-te les coses més fàcils.

Truca a la teva agència Clean & Iron més propera i demana informació sense cap compromís o si ho prefereixes busca'ns a les xarxes, segur, segur que ens trobes. www.cleaniron.com.

Recorda que som una empresa PetFriendly (amiga dels animals) i que les nostres tarifes ho inclouen tot (personal, productes i desplaçament). Sense sorpreses.

Empresa de serveis de neteja a domicili




Regreso al contenido