La formació, part indissociable de l'èxit.

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

La formació, part indissociable de l'èxit.

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
La formació és summament important no només per explicar tot el nostre concepte de negoci, sinó també per entendre perfectament els gustos i necessitats dels nostres clients i saber on trobar-los i com fidelitzar-los.

La nostra historia et sorprendra

En la formació com a franquiciat de Clean & Iron Service parlem sobre la nostra marca, la seva història, les seves diferents aplicacions i la seva força comunicativa.

Aprendrem sobre dades financeres i de rendibilitat, presentem i detallem tots els nostres serveis i protocols, com es van pensar i per a quin "target" de clients estan dissenyats.

Detallem els conceptes bàsics de neteja. Tècniques, trucs i metodologies.

Entrem de ple en les nostres tècniques de localització de clients per Clean & Iron Service.

Parlem del nostre client potencial i de com arribar-hi, com fidelitzar-lo i com crear un bon "feetback".

Aprendem tècniques de venda molt depurades i com gestionar la nostra comunicació.

Parlem de gestió de recursos humans, com motivar i fidelitzar als nostres empleats perquè siguin part activa de la nostra marca.
Clean and Iron Service

La nostra formació és de les més completes del sector i la impartim en espais de formació i preguntes alternativament. En acabar el curs, tota la formació es lliura en format "Manual de vendes" per poder disposar sempre d'un recurs físic de consulta.

La comunicació amb els nostres franquiciats sempre és constant i fluida d'aquesta manera s'aconsegueix consolidar una col·laboració contínua i molt efectiva.

El nostre departament de I+D gènera de manera contínua serveis adaptats a les noves tendències, necessitats i hàbits. Tot acompanyat d'una imatge de marca i força de comunicació única en el sector de la neteja a domicili.

Sala de Formació

Si el nostre negoci et pot interessar, no dubtis ni un moment en contactar amb nosaltres, som sempre amables i molt transparents per parlar dels teus dubtes o respondre a totes les teves preguntes sense cap compromís.

Ara és el teu moment envia'ns un whatssApp al 606 91 86 32 o envia'ns un correu a cleancentral@cleaniron.net, segur que ens entenem.
 



Regreso al contenido