La importància d'una nevera neta i desinfectada.

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

La importància d'una nevera neta i desinfectada.

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 22 Febrero 2022
Tags: neveranetejadesinfeccióconsellsdenetejadesinfecciódelaneteja
La nevera és l'electrodomèstic imprescindible de totes les cases. O coneixes a algú que no en tinga?

La nevera ens permet guardar els aliments en perfectes condicions, temperatura, aïllament i foscor. No obstant tenim tendència a oblidar que aquest electrodomèstic requereix una bona neteja i desinfecció si volen evitar ensurts. La nevera requereix ordre, neteja i desinfecció si volem evitar contaminacions bacterianes i conseqüentment intoxicacions.

Consells de neteja i desinfecció

La nevera potser és l'electrodomèstic que més vida útil ens dona a les nostres cuines, però si volem que realment siga així hem de tindre cura del seu manteniment, no solament interior sinó també exterior.

És aconsellable cada tres mesos treure'l del seu emplaçament per a poder netejar i aspirar en condicions les seues reixes de ventilació. Amb aquesta senzilla acció aconseguirem una millor circulació d'aire per a refrigerar els motors i allargarem la vida de la nostra nevera. De la mateixa manera és important netejar les juntes de les portes tant de la porta d'obertura com de la mateixa nevera. Així evitarem circulacions d'aire no desitjades i un estalvi energètic rellevant evitant les fugues de l'aire fred.

Això pel que fa al manteniment de l'aparell, però ara uns donarem uns consells força destacats per la neteja interior del vostre electrodomèstic.

Son segurs els aliments de la teua nevera?

Primer Consell:
Per una bona neteja interior de la nevera, la hem de buidar completament, podem ficar els aliments en bosses isotèrmiques durant el temps que duri la neteja i la desendollarem per evitar despeses energètiques innecessàries i accidents domèstics.

Segon consell:
Primer netejarem en condicions l'exterior de la nevera i l'espai on guardarem el menjar mentre duri la neteja interior. Així evitarem amb la porta oberta de la nevera que la brutícia interior contamine l'interior del nostre electrodomèstic.

Tercer consell:
No et compliquis els millors productes per netejar la teua nevera són un detergent universal i lleixiu. Primer treure'm les bandeges i les posarem a la pica. Les netejarem amb aigua i sabé abundant i les esbandirem i deixarem escórrer. Després netejarem tot l'interior de la nostra nevera amb una baieta d'aigua i sabó abundant, recordant especialment de fer bé totes les cantonades i gomes de les portes. En acabat ho aclarirem tot amb una baieta amb aigua neta i una bona dosi de lleixiu. Escorrerem i remullarem sovint la baieta i la passarem absolutament per tot l'interior del nostre electrodomèstic. Amb aquest procés aconseguirem una bona neteja i una desinfecció perfecta de la nostra nevera. Després col·locarem novament totes les bandeges al seu lloc i tornarem a connectar la nevera al corrent.

La nevera i els seus aliments

És important ficar el termòstat bastant fred i deixar treballar la nevera uns 15 minuts abans de recarregar amb tots els aliments que anteriorment aviem tret.
Passats els 15 minuts ja podem anar col·locant novament tots els aliments al seu lloc. Podem aprofitar aquesta operació per a tornar a embolicar degudament tots els aliments amb film o paper o en recipients adients i reorganitzar una mica la nostra nevera. Els ous al seu lloc, les verdures al seu lloc, els formatges al seu lloc, la carn i peix separats i les botelles i tetrabrics també al seu lloc.

Amb la nevera neta, podem ficar una llimona partida per la meitat en la zona alta de la nevera, això ens ajudarà que les olors de la nevera no es barregin i ens donarà un toc cítric quan obrim la porta de la nevera.

La desinfecció de la teua nevera

Quart consell:
Cada quant hem de netejar la nostra nevera? El ideal seria cada tres mesos.
Sabem perfectament que aquesta neteja fa una mica de mandra per tot el que comporta, per això et recomanem que si és així, contractis a una empresa professional com ara Clean & Iron Service que fa més de 35 anys que ofereix serveis de neteja de qualitat, perquè et netegi i et desinfecti la teua nevera. Només els has de trucar i reservar el teu servei i t'enviaran un o dos professionals per a fer-te aquesta neteja.

En aquest enllaç trobaràs el llistat de totes les agències Clean & Iron Service de Catalunya o si ho prefereixes també pots mirar www.cleaniron.net i si necessites un servei urgent no dubtis en comprar directament les teves hores de neteja a www.sosclean.com

Cleaners a la teva ciutat




Regreso al contenido