La importància de la neteja i la higiene en la nostra vida.

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

La importància de la neteja i la higiene en la nostra vida.

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 17 Diciembre 2021
Tags: higienesalutvidaavitsdevida
En aquestes alçades tothom sap de les virtuts i avantatges de poder disposar d'un espai vital, net i airejat. És evident que parlem de la nostra casa, però al mateix temps no podem oblidar el nostre lloc de treball. Un lloc que en moltes ocasions acumula gairebé més hores presencials que no pas el de la nostra pròpia casa.



És important a part d'aplicar bones pràctiques, saber promoure dia a dia mitjançant el nostre tarannà canvis de conducta mitjançant la motivació, la informació i sobretot de l'educació sobre aquestes pràctiques que segurament salven moltes vides sense fer soroll.

Segons l'Organització Mundial de la Salut la formació i educació a les escoles en implementar petites pràctiques d'higiene en el nostre dia a dia faria guanyar amb qualitat de vida i a l'hora evitaria futurs problemes de salut.

Així com ja és habitual divulgar el coneixement sobre bones pràctiques en l'alimentació, també hauria de ser habitual divulgar bones pràctiques en l'àmbit de la higiene i la salut.



Segons dades d'UNICEF el sol fet de realitzar un bon rentat de mans, es pot reduir fins a un 23% la transmissió de malalties respiratòries com ara grips, constipats i també pneumònies que poden arribar a causar la mort en molts nens menors de cinc anys.

A hores d'ara ja no cal parlar de la COVID, que està més que demostrat que una abona higiene pot ser la millor prevenció en enfront d'aquesta infecció.

En l'àmbit alimentari podem assegurar que la higiene dels aliments és molt important per previndre malalties com ara el SUH, Síndrome Urèmica Hemolítica entre altres. Rentant senzillament verdures i fruites amb aigua potable i un desinfectant podem evitar el contagi d'aquestes i altres malalties.

El terme "higiene" es deriva del grec hygieinós que vol dir "sa o saludable", que al seu torn, es deriva de Hygieia "salut".

Aquest últim és també el nom que els antics grecs li donaven a Higía, deessa de la curació de la neteja i de la sanitat.



Així doncs com amb moltes coses el sentit comú és la millor prevenció per a molts problemes, porta una vida higiènicament saludable vol dir ser vigilants amb el nostre entorn i amb els aliments que ingerim.

Implementar hàvits de vida saludables i fer -ne divulgació ens farà poder gaudir d'una millor qualitat de vida i alhora millorar el nostre entorn.

Clean & Iron Service, des de 1987 fent la vida més fàcil a tots els nostres clients



Regreso al contenido