Noves tendències per organitzar la teva casa.

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Noves tendències per organitzar la teva casa.

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 2 Febrero 2022
Tags: tedènciesmodesornanitzarlacasacasanetejacasaendreçada
Aquí us donem alguns consells que segur us ajudaran a gaudir millor de la vostra casa.

Llits arreglats al matí
Al matí els experts suggereixen, una dutxa, fer el llit i esmorzar, i l'ordre aquí sí que és important. Deixar el llit preparat psicològicament ens ajudarà a afrontar el dia de manera organitzada.
 
Aquest petit detall ens ajudarà a prendre consciència que un espai ha de ser arreglat de seguida després de ser utilitzat. I en arribar a casa a la nit i veure el llit i l'habitació organitzada ens ajudarà a relaxart la ment i el son.

Serveis de neteja per la teva casa des de 1987

Endreçar la cuina després de menjar
De la mateixa manera recollir els plats i netejar la cuina a la nit, ens proporcionarà una tranquil·litat interior rellevant, en poder anar a dormir "Sense deixar res al tinter".
 
I al matí al veure la cuina en perfectes condicions també ens proporcionarà tranquil·litat mental per poder esmorzar tranquil·lament.
 
És clar si disposes d'un servei de neteja a domicili amb Clean & Iron Service, empresa amb més de 35 anys al mercat, és diferent, ja que durant el dia un col·laborador de l'empresa et deixarà la casa en perfectes condicions i tu et podràs relaxar.

Neteja a domicili des de 1987.

A poc a poc i amb constància
 
El millor hàbit de la neteja és la constància. Si cada dia netegem alguna cosa, aquesta no s’acumularà i mantindrem sempre un espai ordenat i net.

Si per exemple cada nit recollim els “trastes” , netejant un dia els fogons, un altre la campana i un altre alguna zona alta de la cuina, sense voler i gairebé sense adonar-nos sempre tindrem la cuina en perfectes condicions.
 
Per a neteges a fons només has de trucar a Clean & Iron Service i si ho desitges et faran una neteja i desinfecció a fons de la cuina en moments puntuals. Recorda que també et poden sanejar la teua nevera.
 

Neteja a domicili de qualitat a Barcelona

No acumulis residus
La rutina de treure cada dia les escombraries també és molt important. Això ajuda a gaudir d'una casa sanejada i sobretot sense males olors.

Ordena, endreça
Una bona organització, implica tenir una cosa per a cada lloc, les claus al seu lloc, les ulleres al seu lloc, igual que el mòbil, l'abric i les sabates. Cada cosa al seu lloc evita que deixis coses a qualsevol lloc i contribueixis a desorganitzar casa teua.

Tenir cada cosa al seu lloc harmonitza casa teua i sobretot la teva ment.
Igual que la decoració de casa teua, evita sobrecarregar i intenta minimitzar els espais. Espais minimalistes igual a menys feina per netejar i més organitzats.

Serveis de neteja i la seva historia

Papers, revistes i diaris
Tiquets de pàrquing, de bus, etc. factures, llistats, etc. Al nostre dia a dia acumulem una quantitat enorme de papers. No serveix de res deixar-los damunt de còmodes, taulells o taules, per a després tindre'ls igualment que llençar.

Si no necessitem resguards, ni alguns papers, ja directament no els reclamem i els que tinguem, si ja han complert la seua funció,  a la paperera de reciclatge sense demora.
Igual amb les revistes, una vegada llegides. Deixa-les al replà perquè un altre en pugui aprofitar la lectura.


Serveis de neteja a domicili des de 1987


Planifica les neteges a fons
Planifica les neteges en profunditat amb temps, reserva el teu servei a l'agència Clean & Iron Service de la teua ciutat.

Tria el dia i l'hora i s'ocuparan de desinfectar i netejar en profunditat la teva cuina, bany, menjador, etc. I si necessites un servei urgen de neteja no ho dubtis www.sosclean.com

Serveis urgents de neteja a tota Catalunya
   
Abans de ficar-te al llit
Recull els coixins i mantes que utilitzis per mirar el televisor o el portàtil, tanca portes i calaixos. Quan t'aixequis al matí ho agrairàs psicològicament.

Educar a família o company
És ben sabut que entre tots, tot és més fàcil i ràpid. Involucra totes les persones de la casa a ser ordenades i polides. Junts tot és molt més ràpid i divertit  i tots els petits detalls compten.

Per a més informació sobre els serveis de Clean & Iron Service i sobre les nostres agències de neteja. www.cleaniron.net

Empresa de neteja amb 35 anys d'experiència



Regreso al contenido