Per què fracassen moltes empreses?

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Per què fracassen moltes empreses?

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Per què fracassen moltes empreses?

Segurament el somni de ser lliure financerament parlant, és a dir guanyar-se la vida amb un negoci propi és un objectiu buscat per moltes persones.

Consells de gestió empresarial

No cal arribar a l'extern de ser una persona sense feina estable, moltíssimes persones amb una bona feina i content amb el seu llc de treball, en algun moment de la vida, pensen o han pensat en el fet de poder tenir el seu propi negoci.

No obstant això, si mirem estadístiques, són poques les persones que s'atreveixen a fer aquest pas, segurament condicionades per la incertesa.

Els dubtes són molts: Perdré alguna cosa que després trobaré a faltar?  Si el negoci no funciona que passa? Seré capaç de portar a bon port el meu negoci?

Segurament en el fons de la qüestió hi ha el fet de preguntar, perquè volem muntar la nostra pròpia empresa?. Si la resposta es: guanyar en llibertat, ser lliures per prendre les nostres decisions, el no haver de donar explicacions a ningú, poder decidir sobre el nostre futur, segurament anem per bon camí.

LA PRESSA ÉS MALA COMPANYA DE VIATGE

Si per contra, la resposta a Perquè volem muntar la nostra pròpia empresa? La resposta es:  poder pagar deutes o guanyar molts més diners, segurament anem per mal camí. Ja que aquesta resposta denota necessitat i la necessitat denota pressa i la pressa com tots sabem és mala consellera.


Consells per la teva empresa

Compte, això no són només paraules, és una realitat, moltíssims negocis no funcionen per les presses en voler arribar massa aviat a una fita concreta o a una necessitat ineludible.


En què fallen la majoria de negocis?
Una pregunta interessantíssima i de fàcil resposta, per falta d'experiència de l'emprenedor. Bàsicament per falta de formació i educació financera, perquè si un emprenedor pot ser millor o pitjor comunicador, millor o pitjor comercial, en les finances, en els números, aquí sí que no tenim marge d'error.

I compte que no hem parlat de  FORMACIÓ I EDUCACIÓ FINANCERA, per casualitat, a grans trets la formació financera és el que ens permet llegir un balanç i l'educació financera és el que ens permet valorar la nostra tresoreria. No per tenir una bona tresoreria podem disposar lliurement de diners.

Serveis de neteja a domicili

I aquí tornem al tema de la necessitat a la gran pregunta en Per què volem muntar la nostra pròpia empresa? L'educació financera és el que ens permetrà sobreviure en moments de crisi i crear realment una empresa solvent i duradora en el temps.

SI VOLS UN NEGOCI PER PAGAR ELS TEUS DEUTES, oblidaD del tema

En què fallen la majoria d'emprenedors?

  • Disposar de la tresoreria de l'empresa abans d'hora, gastar els diners, segurament igual que feien amb el seu salari abans de ser empresaris, sol ser una práctica més generalitzada del que un pot pensar.

  • Finançar-se sense necessitat (per necessitats ineludibles, externes al seu negoci), com hipoteques, deutes, capricis, etc.

Moltes vegades es deixen enlluernar per una mica de tresoreria i per una pòlissa de crèdit que sembla no acabar-se mai, donant  una falsa il·lusió de llibertat financera, quan l'únic que estan fent és caure en un cercle viciós de deutes permanents.

I passat un temps, no s'expliquen que tot i tenint molta feina, a final d'any no els queda res o pitjor encara tenen deutes.

ELS NEGOCIS NO TANQUEN PER FALTA DE CLIENTS

Cataleg de serveis de neteja

Aquesta és la raó més important de perquè les noves empreses no arriben a superar els cinc anys de vida.
Molts pensareu que la primera raó podria ser no tenir clients Oi? Doncs no. La primera raó és la poca experiència de l'emprenedor en saber gestionar les seves finances.

CONSELLS
Un bon emprenedor ha de tenir clar que en un primer moment ha de ser un bon comercial, un bon gestor i un bon comptable i si no és així o busques un soci que et complementi o busques ajuda exterior o compres una franquícia (que ells coneixen molt bé el seu negoci).

ORGANITZACIÓ:
Sense presses que ens ovliguin, tindrem en temps de pensar i organitzar la nostra estratègia. La majoria d'emprenedors sobretot en edat més jove solen ser molt desorganitzats i cauen molt fàcilment en el parany de pensar que un negoci petit no requereix de control d'ingressos i despeses. Descuidar els petits detalls, pot comportar que sumats siguin un gran problema per l'empresa.

RESUM:

  • Si vols muntar un negoci per pagar deutes, tret que tinguis una voluntat de ferro, tens moltes possibilitats de fracassar. Millor continua amb el que està fent.

  • Crea una empresa amb un producte o servei que t'agradi, perquè ho sabràs comunicar i defensar molt millor.

  • No deixis mai de formar-te.

  • Valora de manera realista els teus valors i les teves mancances i busca assessorament

  • Busca't un bon gestor i fes-li cas.

I si et decideixes per una franquícia a Clean & Iron Service t'ho posem molt, molt fàcil, envia'ns un whastapp al 606 91 86 32 o si ho prefereixes cleancentral@cleaniron.com

Vals d'escompte per serveis de neteja




Regreso al contenido