Quins són els avantatges de tenir una ajuda de neteja a domicili?

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Quins són els avantatges de tenir una ajuda de neteja a domicili?

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 11 Octubre 2021
Quins són els avantatges de tenir una ajuda de neteja a domicili?
Teniu dubtes de contractar un servei de neteja a domicili? Us preocupa que el preu sigui massa car? En aquest article us donarem respostes per ajudar-vos a esbrinar dubtes i parlarem de la relació entre benestar i els serveis de neteja a domicili.

 
Clean & Iron Service des de 1987

Disposar d'un servei de neteja a domicili és pura tranquil·litat:
És probable que en algun moment que altre heu tingut una punta d'estres pensant que heu de fer les tasques domèstiques i només pensant per on heu de començar. És lògic ja que actualment tant els progenitors, com les famílies monoparentals com les persones que viuen soles tots depenen d'un treball i encara que puguem pensar que després de la pandèmia molta gent treballa des de casa, una altra cosa és que tinguem el temps i sobretot les ganes de disposar d'unes hores al dia per netejar la nostra llar.

Els serveis de neteja externa com el que presta la nostra marca Clean & Iron mitjançant les nostres agències, permet disposar d'un servei de neteja recurrent que dins de la periodicitat contractada vindran a casa a fer les nostres tasques domèstiques. I només des d'aquest punt de vista la tranquil·litat que aporta aquest servei és enorme, ja que nosaltres no hi haurem de pensar.

Cleaners a barcelona

Disposar d'un servei de neteja a domicili pel vostre benestar:
Un altre factor a tenir en compte és el benestar psicològic, arribar a casa després de tot el dia i trobar la casa en perfectes condicions té un efecte gratificant i plaent. I el nostre cos ho agraeix, ja que només tas de preocupar de fer el sopar i gaudir de la teva casa.

Quina és la relació preu/valor afegit:
Evidentment tot té un cost, però en aquest cas valorar hem de valorar la tranquil·litat i el benestar que ens aporta un servei d'aquest tipus.

Si ho comparem amb el fet de comprar-nos alguna cosa que ens fa il·lusió, evidentment dependrà del caràcter de cada persona, però per regla general i segons les estadístiques la majoria de compres que fem (no de primera necessitat), tenen un índex de satisfacció molt elevat en el moment de la compra però després caure en picat.

La diferència amb la inversió en un servei de neteja a domicili és obvi, la satisfacció la rebem cada dia de manera constant en arribar a casa.

Disposar d'un servei fix de neteja a domicili, permet disposar d'un temps molt important per gaudir del teu dia a dia.

Organitzem l ateva llar

Garanties del nostre servei:
Tot el personal de Clean & Iron segueix una rutina formativa per poder oferir els millors serveis de neteja a domicili del mercat. Tot el personal consta en plantilla i estan assegurats. Ens adaptem a totes les necessitats des d'una vegada a la setmana dues hores, fins a l'infinit. De la mateixa manera també us oferim els nostres serveis de neteja de manera esporàdica per a qualsevol eventualitat que pugueu tindre.

La nostra empresa a part del servei personalitzat que us oferim des de qualsevol de les nostres agències, també disposa de la nostra plataforma de contractació de serveis de neteja urgent mitjançant www.sosclean.com.

Trobareu tota la informació necessària sobre els nostres serveis a www.cleaniron.net

Neteja a Barcelona



Regreso al contenido