Reunió de franquiciades de les agencies Clean & Iron Barcelona.

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Reunió de franquiciades de les agencies Clean & Iron Barcelona.

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 23 Septiembre 2021
Tags: trobadadefranquiciatsreuniód'agènciesClean&IronBarcelona
A poc a poc es reprèn la presencialitat i les visites en l'àmbit professional. Per això, la Central de Clean & Iron ha reunit les franquiciades que gestionen les Agències de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Neteja de qualitat a domicili

"Si alguna cosa ens ha ensenyat la pandèmia, és a reafirmar el convenciment que hem d'emprendre en franquícia és una de les millors fórmules perquè l'acompanyament del franquiciador als franquiciats i franquiciades, és indispensable, sobretot quan les coses es posen complicades. "

Amb aquesta contundent frase, les franquiciades de Barcelona resumien la trobada presencial que han tingut, després de 18 mesos de no haver-se vist en persona.

Franquiciades Clean & Iron de Barcelona

Rosa Masdeu, Meri Beltrán, Núria Sabaté i Isabel Sente, van compartir amb la coordinadora d'expansió de la marca, Paqui Ibáñez, una jornada de retrobament i treball per valorar el sector de la neteja a domicili, la seva especialitat, i el boom que està tenint.

Paqui Ibáñez comenta que "sempre hem passat bé les crisis perquè el nostre treball és molt essencial, però en aquesta ocasió estem vivint el millor moment de la història, ja que la demanda de serveis és altíssima i els reptes d'organització són molt interessants.

Actualment estem fent un gran esforç en formar més i millor a empleades, i fins i tot hem posat en marxa uns cursos per a qualsevol persona que vulgui dedicar-se a netejar i planxar per a particulars.

El negoci està funcionant molt bé, i ens estem centrant a oferir més llocs de treball a persones amb una alta actitud i interès per treballar amb nosaltres. És una oportunitat estupenda per a elles.

Pel que fa a la franquícia, seguim entrevistant candidatures i buscant emprenedors que vulguin realment prosperar en aquest sector i treballar en una de les millors empreses del món, Clean & Iron Service. "

A la Central de franquícies de Clean & Iron Service, a 23 de setembre de 2021

Serveis de neteja a Barcelona



Regreso al contenido