Botiga de serveis de Clean & Iron Service - Serveis de neteja a domicili. Clean & Iron Service.

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Montse, primer de tot comentar-te que estic segur, i ho saps, que nosaltres només estem per ajudar.


La solució que t’hem proposat respon a dos factors molt importants, el primer es que si no fem factura el contacte no es vàlid i conseqüentment deixa de tindre validesa legal i el segon es que nosaltres durant aquest període no podem parar de treballar igualment per vosaltres perquè si no baixarà la vostra presencia a Girona i això no us interessa.

Montse encara que no es vegi, nosaltres cada mes destinem 178€ a comunicar la vostra agencia a Girona (I totes les altres a cada zona), mitjançant diferents medis, google adworks, facebook, Google express, campanyes de SMS, campanyes de mails comercials, etc..  Son medis que vosaltres no noteu directament, però que son molt i molt importants avui en dia per consolidar la presencia d’empresa a la vostra zona.

I des de el despatx de la Natalia, publiquen setmanalment informacions a foros d’opinió, blogs especialitzats, pagines comercials, etc..  Això es molt important també per crear presencia en les xarxes.
Montse, aquest es un dels secrets del nostre èxit, una comunicació continuada i molt, molt planificada.

Tota aquesta feina la fem sistemàticament per a totes les agencies i aquest esforç, compaginat amb el vostre esforç, fa que la gent finalment truquin i demanin informació o directament contractin serveis de Clean & Iron Girona.
Això sense oblidar que cada setmana donem informació de les vostres coordenades a persones que truquen a la central, això de manera continua i també per a totes les agencies.

Jo, si així ho vols, podem rescindir el contracte amb una excusa qualsevol i al gener 2019 o quan vosaltres o decidiu tornem a formalitzar un nou contracte (Sense que això t’impliqui cap cost), però nosaltres no farem cap tipus de comunicació durant aquest període, perquè implica uns costos que no podem assumir nosaltres, soc clar i català Montse.

La meva opinió personal es que ara més que mai hem de fer un esforç comunicatiu perquè tingueu molta feina i poder “capejar” el millor possible aquest temporal.
Jo que faria (amb la ma al cor): Reduir costos de magatzem, renegociar el lloguer del despatx, reduir costos de transport, fer una purga real de serveis rentables i publicitar com un bestia els serveis o sigui: Baixar costos i pujar facturació com un animal.

Però mai de la vida tallaria la gran avantatge que us oferim de la nostra força de treball de comunicació. Més quan, el que et proposem es continuar com sempre, però posposar el pagament a moments millors.

Jo lo que vosaltres decidiu acataré, perquè sempre a estat així, però crec que els nostres consells sempre han estat fundats i bons.

Jo considero que teniu un empresa bona, rentable i fiable i això no es fàcil d’obtenir, que ara les coses es plantegin amb un problema a l’horitzó, no fa que la empresa continuí pel seu bon camí i si no es així seria una pena.

Bé ja hem comentareu quelcom, una abraçada.

Albert.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal