Politica de privacitat de les nostres dades - Neteja a domicili a Barcelona i Catalunya. Clean and Iron Service.

Serveis de planxa a domicili
Vaya al Contenido

RGPD

El nostre compromís

En Clean & Iron Service, la seguretat de la seva informació és la nostra prioritat.
Sent conscients de la importància de les seves dades personals, ens esforcem per assegurar i tractar acuradament la informació que vostè ens facilita.
Valorem la seva confiança i, per tant, l'informem de com fem servir i compartim les seves dades personals. La recollida, tractament i cessió de les seves dades es basen exclusivament en el seu consentiment o quan la llei així ho disposi.
En Clean & Iron Service ajudem a salvaguardar les seves dades personals a través de proveïdors de servei seleccionats. Així mateix disposem de procediments interns de gestió, així com amb les corresponents mesures de seguretat físiques.

Política de privacitat local de Clean & Iron
En Clean & Iron sabem l'important que és la privacitat per als usuaris del nostre lloc weby ens esforcem per explicar amb claredat com recollim i utilitzem la seva informació. Aquesta Política de privacitat oferim un resum general de les nostres pràctiques relatives a l'ús d'aquesta informació.

Recordeu que la Política de privacitat s'aplica per contracte a totes les agències Clean & Iron i és d'aplicació obligatòria. Sent les empreses explotadores de l Amarca Clean & Iron les úniques responsables de la utilització de les dades dels nostres clients.

Quina informació recopilem sobre els nostres clients?
En general, pot utilitzar els nostres llocs webs sense facilitar cap informació de caràcter personal, sens perjudici del que estableix la Política de Cookies. No obstant això, la sol•licitud expressa d'informació dels nostres serveis pot requerir l'aportació per part dels usuaris de les nostres webs de dades de caràcter personal, com adreça, mail i telèfon de localització. Aquesta informació ens és proporcionada, voluntàriament pels nostres usuaris amb la clara voluntat de rebre informació per la nostra part.
La informació que recaptem és la indicada en els pertinents formularis de recollida de dades incloses dins les pàgines web www.cleaniron.com, www.cleanron.net, www.sosclean.com, www.sosclean.net, www.cleaniron.pt , www.sosclean.pt, www.cleaniron.co, www.sosclean.co i podria incloure, a títol enunciatiu:
• Nom, cognoms, i informació de contacte, inclosa adreça postal i de correu electrònic i número o números de telèfon, etc.

En relació amb la informació que es recull a través dels nostres llocs web, us informem que els camps assenyalats amb un asterisc en els diferents formularis de recollida de dades són obligatoris. En el cas que no faciliti les dades sol•licitades a través d'aquests camps, Clean & Iron podrà, en la seva única discreció, no tramitar la corresponent sol•licitud d'informació.

Com utilitzem la seva informació?
Les dades recollides a través dels nostres llocs web són utilitzats per Clean & Iron, per fer arribar la seva sol•licitud a la seva agència més propera i que aquesta li pugui fer arribar la seva informació depenent de la seva planificació de treball.
• Per oferir suport i informació dels serveis de neteja i planxa a domicili Clean & Iron Service, sol•licitats prèviament, voluntàriament i expressament pels usuaris dels nostres llocs web.

Com demanem aquesta informació?
Recaptem informació sobre els Usuaris dels nostres llocs web, únicament i exclusivament mitjançant el emplenat dels nostres formularis.
Clean & Iron no recull informació dels usuaris dels nostres llocs web de cap altra manera.

A qui revelem la seva informació?
No revelarem a tercers dades de cap tipus, excepte en aquells casos en què ho permeti la llei vigent en cada moment o ho sol•liciti una autoritat competent.
Adoptarem totes les precaucions raonables per assegurar que aquells dels nostres empleats que tinguin accés a informació sobre els Usuaris hagin rebut la formació adequada per assegurar que tracten les seves dades de caràcter personal exclusivament de conformitat amb la present Política de Privadesa i amb les nostres obligacions d'acord amb la normativa sobre protecció de dades.

Què fem per mantenir segura la seva informació?
Hem implementat mesures tècniques i físiques raonables per a protegir la informació que recollim a través del Lloc Web. No obstant això, ha de tenir en compte que, si bé adoptem les mesures raonables per protegir la seva informació, cap lloc web, transmissió per Internet, sistema informàtic o connexió sense fils és absolutament segura.

Consentiment per a la transferència internacional de dades
Mitjançant l'acceptació de la present Política de Privacitat l'Usuari autoritza la transferència internacional de les seves dades a la societat Clean & Iron Andorra, establerta a Andorra, país que també es regeix per un nivell de protecció equiparable al que estableix la normativa espanyola, amb motiu dels serveis d'allotjament del lloc web i gestió de dades.

Drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició
El sol•licitant d'informació té dret a exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació, i oposició al tractament de les seves dades, dirigint-se a l'adreça postal de Clean & Iron Service indicada en la present Política de Privacitat o a la adreça de correu electrònic Cleancentral@cleaniron.com, per simple missatge.

Enllaços
Els nostres pàgines web poden contenir enllaços a llocs web de tercers que estiguin fora del nostre control. No som responsables de la seguretat ni de la privacitat de qualsevol informació recollida en llocs web o altres serveis aliens. Ha d'extremar les precaucions i revisar les polítiques de privacitat aplicables als llocs web de tercers que utilitzi.

Màrqueting directe amb dades recollides en el nostre llocs web.
Clean & Iron Service, no utilitza les dades facilitades voluntàriament pels usuaris dels nostres llocs web, per fer cap acció comercial o de màrqueting.

Plugins de Xarxes Socials
El nostre Lloc Web no fa ús de (pluguins) de xarxes socials.
Peró si aquest fos el cas en un futur, la informació relativa a la seva ús podria ser transferida directament des del Lloc Web a l'operador de la xarxa social. No tenim cap control sobre les dades recopilades pel Plugin. Si vostè està connectat a una xarxa social, l'ús que vostè realitza del nostre lloc web pot quedar reflectit en el seu compte de la xarxa social. Si vostè interactua amb els Plugins, per exemple, fent clic a "M'agrada", "Seguir" o "Compartir", o introduint un comentari, la informació pot mostrar-se automàticament en el seu perfil de la xarxa social. Fins i tot encara que vostè no hagi iniciat la sessió al compte de xarxa social, és possible que els Plugins transmetin la seva adreça IP als operadors de la xarxa social. Si us plau, tingui-ho en compte a l'utilitzar el nostre lloc web.


Regreso al contenido