El sistema de treball de Clean & Iron - Neteja a domicili a Barcelona i Catalunya. Clean and Iron Service.

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Avantatges
Serveis de neteja a Barcelona

El nostre personal es desplaça al seu domicili el dia i l'hora que més us convingui, perfectament uniformat i equipat amb tots els productes necessaris. Treballem per a la vostra seguretat i tranquil.litat.

Empleada clean & iron a barcelona
Informació dels nostres serveis

Tranquil.litat, seguretat i facilitat

El nostre personal es desplaçarà al vostre domicili el dia i hora que millor us vagi, perfectament uniformat i equipat amb tots els productes necessaris. Treballem amb total seguretat i tranquil.litat.


Qui em farà la neteja?

La neteja o el servei de planxa el realitzem amb personal experimentat i format en els nostres protocols de qualitat. Uniformat i equipat amb tots els productes necessaris.


Quin compromís tinc?

Cap. El nostre personal vindrà el dia i la hora reservada, us farem la neteja i marxarem. Sense que us hagueu de preocupar del personal, ni de la seguretat social ni de l´absentisme laboral. Facilitat-Tranquil.litat-Servei.


A quina hora em realitzaran el servei?

Els nostres serveis es poden contractar de 9 del matí a 7 de la tarda ininterrumpudament de dilluns a divendres, i els dissabtes pel matí de les 9 a les 13.00 hores. Per a serveis en diumenges o festius podeu sol.licitar informació personalitzada.


Quin tipus de servei realitza Clean & Iron Service?

Servei de planxat de roba de la vostra llar, servei de neteja, neteja de sofàs, butaques i catifes, neteja de vidres, neteges integrals de posta a punt, neteja d´oficines, neteja de comunitats de veïns, neteja d´habitacions d´hotel, lloguer de personal.


I els productes?
Tots els nostres serveis inclouen productes de neteja de primeres marques Europees.


Com pago el servei contractat?
Còmodament mitjançant rebut bancari mensual. Us facturarem única i exclusivament les hores realitzades.

Regreso al contenido | Regreso al menu principal