Els valors de la nostra empresa - Neteja a domicili a Barcelona i Catalunya. Clean and Iron Service.

Serveis de planxa a domicili
Vaya al Contenido
Agencia Clean & Iron Service
Neteja a domicili a Barcelona

La Nostra historia

El matí d´aquell fred hivern de 1932 era molt cru. El señor Hernest Muligan en treure´s  la jaqueta per penjar-la a l´armari rober de la seva petita botiga de Sunset Street a San Francisco, es va adonar que la camisa que s´havia posat aquell matí no estava planxada. Aleshores, el senyor Muligan va recordar la conversa que va tenir la nit abans amb la seva esposa, en la qual ella es queixava de que degut  al temps que dedicava a la botiga del seu marit, quasi no li quedaba temps per ocupar-se de les feines de la casa. Aquell anecdòtic fet, va animar el senyor Hernest Muligan a fundar la primera empresa de serveis a domicili dels Estats Units d’ Amèrica ®.
Saver Més

Servei de neteja de catifes a Barcelona

Els Nostros Valors

La filosofia de l'equip de Clean & Iron Service és la de poder oferir uns serveis professionals dins del marc de qualitat i amb una imatge de marca impecable. I quelcom deguem estar fent bé, ja que 25 anys no s'improvitzen en un moment. La nostra filosofia empresarial i personal és la d'estar a bé amb nosaltres amb el nostre entorn i amb els nostres clients. Això respon a una manera de fer les coses que alguns denominen Slow Management, però que a nosaltres ens agrada més anomenar la Gestió intel·ligent. La nostra filosofia és fer bé les coses amb el temps necessari que això requereix, sense pressa, però també sense pausa, gaudint del camí i sense possibilitats d'empenediment, perquè tenim molt clar que sempre donem el millor de nosaltres mateixos.

Serveis de neteja

El valor d'una marca

El valor d'una marca es reflecteix a la seva capacitat d'evolució i adaptació al seu temps. En el nostre laboratori intentem avançar-nos als esdeveniments, pensant contínuament en com millorar els nostres serveis i sobretot dissenyar els serveis que oferirem en un futur immediat als nostres clients. Clean & Iron Service és molt més que una marca, és una manera de pensar, de gestionar, d'evolucionar i de sorprendre en el sector dels serveis a domicili. Estem compromesos am la qualitat i la professionalitat dels nostres serveis.

Serveis de neteja de confiança

Regreso al contenido