Empresa de neteja Cool

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Empresa de neteja Cool

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 27 Septiembre 2021
Tags: soacialmentresponsablecoolpetfriendlyecoservei
Respondre a criteris de qualitat es molt important, però tindre la fama de empresa Cool ens omple de satisfacció ja que no es gents fàcil.
 
 

Segons la ultima enquesta realitzada a un escandall dels nostres clients, la nostra empresa esta reconeguda com una empresa Cool.

 
Clean & Iron empresa Cool
 

Els criteris d’empresa Cool, responent a una estètica, una actitud, un comportament, un estil de gestionar.

 
 
La nostra empresa a emprat des de ja fa molts anys criteris de gestió socialment responsable. A Clean & Iron Service ens adaptem a les necessitats dels nostres col·laboradors, tenint en compte les seves necessitats laborals, de torns horaris i festius, així com de vacances. No es el mateix un col·laboradors amb obligacions familiars o un col·laborador sense condicionants. Sempre busquem la millor opció perquè tant col·laboradors com a responsables d’agències treballin sota els criteris de responsabilitat social.
 
 
De la mateixa manera tots els nostres col·laboradors segueixen un pla formatiu que els hi permet si així ho desitgen, ocupar diferents llocs dins l’organigrama laboral intern.
Serveis de neteja Cools
 
Tots els productes de neteja emprats per les agencies Clean & Iron Service estan fabricats sota les normatives de la Unió Europea i utilitzem el sistema de concentrats que ens permet estalviar molts envasos de plàstic.
 
 
De la mateixa manera fomentem que els nostres col·laboradors es desplacin amb transport públic, fomentant el estalvi de carburants fòssils i la contaminació mediambiental.

 
 
La nostra empresa respon als criteris de Pet Friendly, anant encara una mica més lluny, proposant serveis especialment dissenyats per a clients que tenen companys “peluts” a casa.

 
 
Empresa de neteja a Barcelona

Suposem que per aquestes raons els nostres clients ens veuen com una empresa COOL, es per aquesta raó que també estem especialment orgullosos, perquè no deixa de ser un reconeixem a la nostra llarga trajectòria com empresa seriosa i responsable.

 
 
Si en vols saber més de la nostra política de responsabilitat ho trobaràs a https://www.cleaniron.net/sostenibilitat.html i https://www.cleaniron.net/pet-friendly.html
 
 

Gràcies per ser cada dia més nombrosos els clients que confien amb els nostres serveis per assegurar la neteja i organització de les seves cases.

 
 



Regreso al contenido