Arriba setembre Rutina o Oportunitat? I tu què has pensat?

Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 25 Agosto 2021
Tags: franquiciesoportunitatdenegocinovavidanousobjectiuscrearempresatraballarpertumateix
Arriba setembre i amb el nou mes arriben de nou les rutines o potser noves oportunitats.

per a moltes persones setembre és el veritable primer mes de l'any, perquè després de les vacances més llargues és quan comencem de nou amb l'activitat laboral.


Durant les vacances a part de gaudir del clima, l'oci o la família, sense cap mena de dubte també hem pensat en la tornada a la normalitat i moltíssims de nosaltres hem fantasiejat amb el fet de canviar el curs de la nostra vida. D'afrontar nous reptes i nous objectius.

Aquí et donem alguns consells perquè portis a bon port aquests nous objectius

Decidir què vols canviar: Sigues objectiu i realista en els teus desitjos i valora molt acuradament que implica aquests canvis, perquè deixi de ser un objectiu i sigui una realitat.

Tenir un pla: Elabora un pla minuciós amb calendari inclòs, que tingui en compte totes les fases de l'objectiu.

Temps: Planifica el temps que hauràs de dedicar per portar a bon port el teu objectiu, canvi o nou horitzó.

Simplifica: Per defecte humà sempre tenim tendència a complicar les coses, pensa en fred i extreu el realment important. Et serà molt més fàcil aplicar conceptes bàsics que no complicats.

Positiva: Davant de la majoria de situacions, tens dues possibilitats, positivar o negativitzar. Positivar és gratuït i beneficiós per al nostre dia a dia. Afronta la vida amb optimisme i veuras els resultats.



I com a últim consell recordar-te que si vols canviar la teva vida i provar de ser el teu propi cap, contacta amb nosaltres a cleancentral@cleanron.com i sol·lícita informació de les nostres franquícies Clean & Iron Service. Som líders en serveis de neteja de qualitat a domicili des de 1987.


Abrir el artículo completo