Noves tendències per organitzar la teva casa.

Publicado de Clean and Iron Service en Serveis de neteja · 2 Febrero 2022
Tags: tedènciesmodesornanitzarlacasacasanetejacasaendreçada
Aquí us donem alguns consells que segur us ajudaran a gaudir millor de la vostra casa.

Llits arreglats al matí
Al matí els experts suggereixen, una dutxa, fer el llit i esmorzar, i l'ordre aquí sí que és important. Deixar el llit preparat psicològicament ens ajudarà a afrontar el dia de manera organitzada.
 
Aquest petit detall ens ajudarà a prendre consciència que un espai ha de ser arreglat de seguida després de ser utilitzat. I en arribar a casa a la nit i veure el llit i l'habitació organitzada ens ajudarà a relaxart la ment i el son.



Endreçar la cuina després de menjar
De la mateixa manera recollir els plats i netejar la cuina a la nit, ens proporcionarà una tranquil·litat interior rellevant, en poder anar a dormir "Sense deixar res al tinter".
 
I al matí al veure la cuina en perfectes condicions també ens proporcionarà tranquil·litat mental per poder esmorzar tranquil·lament.
 
És clar si disposes d'un servei de neteja a domicili amb Clean & Iron Service, empresa amb més de 35 anys al mercat, és diferent, ja que durant el dia un col·laborador de l'empresa et deixarà la casa en perfectes condicions i tu et podràs relaxar.



A poc a poc i amb constància
 
El millor hàbit de la neteja és la constància. Si cada dia netegem alguna cosa, aquesta no s’acumularà i mantindrem sempre un espai ordenat i net.

Si per exemple cada nit recollim els “trastes” , netejant un dia els fogons, un altre la campana i un altre alguna zona alta de la cuina, sense voler i gairebé sense adonar-nos sempre tindrem la cuina en perfectes condicions.
 
Per a neteges a fons només has de trucar a Clean & Iron Service i si ho desitges et faran una neteja i desinfecció a fons de la cuina en moments puntuals. Recorda que també et poden sanejar la teua nevera.
 



No acumulis residus
La rutina de treure cada dia les escombraries també és molt important. Això ajuda a gaudir d'una casa sanejada i sobretot sense males olors.

Ordena, endreça
Una bona organització, implica tenir una cosa per a cada lloc, les claus al seu lloc, les ulleres al seu lloc, igual que el mòbil, l'abric i les sabates. Cada cosa al seu lloc evita que deixis coses a qualsevol lloc i contribueixis a desorganitzar casa teua.

Tenir cada cosa al seu lloc harmonitza casa teua i sobretot la teva ment.
Igual que la decoració de casa teua, evita sobrecarregar i intenta minimitzar els espais. Espais minimalistes igual a menys feina per netejar i més organitzats.



Papers, revistes i diaris
Tiquets de pàrquing, de bus, etc. factures, llistats, etc. Al nostre dia a dia acumulem una quantitat enorme de papers. No serveix de res deixar-los damunt de còmodes, taulells o taules, per a després tindre'ls igualment que llençar.

Si no necessitem resguards, ni alguns papers, ja directament no els reclamem i els que tinguem, si ja han complert la seua funció,  a la paperera de reciclatge sense demora.
Igual amb les revistes, una vegada llegides. Deixa-les al replà perquè un altre en pugui aprofitar la lectura.





Planifica les neteges a fons
Planifica les neteges en profunditat amb temps, reserva el teu servei a l'agència Clean & Iron Service de la teua ciutat.

Tria el dia i l'hora i s'ocuparan de desinfectar i netejar en profunditat la teva cuina, bany, menjador, etc. I si necessites un servei urgen de neteja no ho dubtis www.sosclean.com


   
Abans de ficar-te al llit
Recull els coixins i mantes que utilitzis per mirar el televisor o el portàtil, tanca portes i calaixos. Quan t'aixequis al matí ho agrairàs psicològicament.

Educar a família o company
És ben sabut que entre tots, tot és més fàcil i ràpid. Involucra totes les persones de la casa a ser ordenades i polides. Junts tot és molt més ràpid i divertit  i tots els petits detalls compten.

Per a més informació sobre els serveis de Clean & Iron Service i sobre les nostres agències de neteja. www.cleaniron.net


Abrir el artículo completo