Responsabilitat amb el medi ambient

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido

Responsabilitat amb el medi ambient

Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service
La consciència ecològica ha de ser molt més gran que el fet senzillament de fer la recollida selectiva de les nostres deixalles en origen.
Cleanhouse ecofriendly
La consciència ecològica ha de passar per un "modus operandi", un amanera de viure i una nova manera de consumir. La primera norma és consumir el que realment necessitem i segonament fixar-nos en el que consumim. Consumir amb responsabilitat (Les tres R. Reduïr, Reutilitzar i Reciclar)

En el nostre dia a dia la nostra vida genera irremeiablement una traça ecològica, aquesta traça hem d'intentar que sigui el menys possible. La llista de mesures a adoptar seria immensa, la millor solució per intentar de ser més responsables amb el nostre planeta és ficar sentit comú a les coses, no deixar-nos influenciar per les modes, les publicitats i la pressió del dia a dia.

www.cleaniron.net

Ser conscients de nosaltres mateixos i del que ens envolta. Ser conscients que totes les nostres activitats tenen una repercussió mediambiental. I en lloc d'intentar ser el més ecològic del món (que ja estaria bé), val més començar per petites coses, que una vegada assolides passaran a ser rutinàries, aleshores sí que podem començar a aplicar coses més importants.

De la mateixa manera en el nostre consum diari. Si ens ho agafem massa a la valenta, ens desanimarem i no portarem a bon port la nostra iniciativa.

Neteja d'oficines

Val més començar a poc a poc. Primer intentar comprar a botigues de proximitat i després mira que els productes comprats també siguin de proximitat. I com tot, actuar amb sentit comú, ser conscients de les necessitats reals, de les estacionalitats i de l'origen dels productes.

Des de Clean & Iron Service ja fa més de 20 anys que intentem millorar el nostre dia a dia de consum responsable i a l'hora d'oferir els serveis amb menys petjada ecològica.

En primer lloc tenim molta cura d'assignar els nostres serveis a proximitat del domicili dels nostres col•laboradors, per així minimitzar els desplaçaments amb transport públic.

Després tots els nostres proveïdors són locals, inclús botigues petites de subministrament. Tot el paper utilitzat és paper 100% reciclat de la mateixa manera exigim als nostres proveïdors que les bosses d'escombraries subministrades per Clean & Iron Service estiguin fabricades amb un mínim de 70% de plàstics reciclats.

Neteja de qualitat a domicili a Barcelona

Totes les baietes de colors es poden rentar fins a 40 vegades i al final i molt important tots els productes de neteja utilitzats són en base de concentrats, això implica que les botelles de plàstic són reomplertes amb producte netejador o desinfectant depenent de les necessitats. Això fa que cada any evitem de llençar al medi ambient milers de botelles de plàstic.

A Clean & Iron Service som molt conscients que si volem mantenir el nostre planeta i poder deixar un llegat en condicions als nostres fills, hem de ser responsables dels nostres fets.


Neteja per hores o neteja en manteniment
Clean & Iron Service. serveis de neteja a domicili des de 1987.



Regreso al contenido